Beställ innan klockan 11.00 så skickar vi ditt paket samma dag tel: 0762550862 Email: [email protected]

Barbie Drogen Melanotan 2

Hur änväder man & vad är igentligen sprutorna/ nässprayen som alla använder för att få en snabbare, starkare och mer exklusive solbränna? Här nedan finner du förklaringen till varför barbie drogen aka melanotan 2 är framgången inom solning för dig som gillar det där lilla extra och har tröttnat på att va helt oljig av tropic oljan!

Köp Melanotan 2 hoss oss på Melanotan 2 i Sverige. Vi har ett lab i Sverige där vi tillverkar vårt melanotan 2, så du som kund kan känna dig helt trygg. Vi har 99 % + rent melanotan 2 & använder du det på rätt sätt så kommer du få riktigt bra och nöjda resultat. Vi på Mello 2 tipsar alla våra kunder om att följa uppladdningsfasen ordentligt, under de 7 dagar som du laddar upp kroppen med melantan 2, va inte i solen då och försök få snabba resultat. Detta kan på riktigt medföra extra leverfläckar och öka din chans till hud cancer. Så om du exempelvis ska åka på en semester utomlands så ladda upp din kropp 7 dagar innan du åker, sen lägg in melanotan 2 + sprutor i det incheckade bagaget på flygplatsen och ta med det på semestern, sen ta ditt mello när du kommer till stranden, innan du börjar sola. Tips är att under uppladdningsfasen av ditt melanotan så tar du det på kvällen innan du ska sova pga att du i början kan känna dig illamående och få minskad aptit. Så ät ordentligt under dagarna och träna om du nu gör det och ta ditt mello på kvällen under uppladdningsfasen, även om du ska på semester eller inte. Barbie drogen, om du använder den på rätt sätt så skyddar det dig mot UV strålningar som är farligt för dig i vanliga fall, samt att det skyddar dig emot hud cancer om du älskar att sola + att du får den perfekta solbrännan!

Här är en guide till hur du blandar ditt melanotan 2:

Gillar du inte kanyler? Då har vi en guide för hur du blander melanotan 2 nässpray nedan:

Detta är en av våra kunder som skickat in ett PR material till oss som vi får använda och publicera i kontraktskrivning med henne. Denna tjejen jobbar åt oss inom försäljningsdelen av Melanotan 2 i Sverige. Här på bilden ser ni en uppladdningsfas med 5 iu Melanotan 2 alltså 5 streck på 1 ml engångsspruta som rymmer 1 ml melanotan dvs 100 streck. Tjejen på bilden väger 60 kg och har därför valt att endast köra 5 streck på sin 1 ml spruta/ kväll i 7 dagar, precis innan hon gick in i solariet fyllde hon på med en injektion av mello 2 med 5 st enheter till och kommer fortsätta injecera sitt mello 2 precis innan solningen de gånger hon solar framöver. Det vikta är att ej vara i solen under uppladdnigsfasen.