Beställ innan klockan 11.00 så skickar vi ditt paket samma dag tel: 0762550862 Email: [email protected]

Vad är Meleanotan 2?

Vad är melanotan 2?

Melanotan 2

Testa det populära och hyllade ämnet Melanotan 2 och bli förtrollad av effekten. Inom 10 dagar kommer du ha den jämna och gyllene hudtonen du alltid har drömt om.

Melanotan 2 fungerar genom att stimulera din naturliga melaninproduktion, vilket leder till att du snabbt och riskfritt får en snygg solbränna som håller i månader. 

Vad är Melatonan 2?

Melanotan 2 – eller den så kallade barbiedrogen – är ett hormonpreparat som injiceras eller tas nasalt, injektion rekommenderas då endast kroppen tar upp ca 30% av melanotanet nasalt. Produkten gör användaren solbränd, smalare och ökar sexlusten. 

Melanotan 2 stimulerar melanocyterna i kroppen att producera melanin, vilket gör att man ser solbrun ut. Substansen har tidigare provats av läkemedelsföretag.

Produkten säljs som pulver som ska blandas, doseras och injiceras med en spruta under huden. 

Risker med att använda melanotan 2

Att utan tillräckliga kunskaper bereda och injicera läkemedel i kroppen ökar risken för feldosering och infektioner orsakade av bakterier som kan leda till blodförgiftning. Således är det väldigt viktigt att du använder våra sterila sprutor samt följer de anvisningar för beredning av melanotan vi har. Om du är nålrädd rekommenderar vi vår Melanotan 2 nässpray 30 mg för att uppnå samma resultat som med sprutorna. 

Nicola: ”Har inte fått några biverkningar”

En av dem som använt barbiedrogen sen flera år tillbaka är Nicola, som endast vill framträda med sitt förnamn. Hon blev intresserad när kompisarna tipsade henne om preparatet.

– Jag har alltid svårt att bli brun om somrarna. Jag tänkte att det här kanske var något för mig. Jag bränner mig lätt och får lätt soleksem, säger hon.

Nicola fick hjälp att beställa sitt första paket för drygt sex år sedan. Hon upplevde inga biverkningar och valde att fortsätta.

– Det stod mycket om illamående och att man kan få blodförgiftning om man inte är försiktig. Jag var noga med att kolla upp allt det här innan jag använde det. Jag har inte fått några biverkningar och har alltid fått en fin brun färg.

Have any Question or Comment?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Produkter

Mest populära